У Сирії тривали бої між повстанцями-ісламістами

У Сирії тривали бої між повстанцями-ісламістами

09.01.14 13:04 0 853
У Сирії, в місті Алеппо на півночі країни, бійці кількох ісламістських угруповань супротивників нинішньої влади країни по кількаденних боях вибили інше таке угруповання з його головної бази в цьому місті – будівлі однієї з лікарень. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Це сталося через кілька годин по тому, як переможене в цьому бою угруповання, «Ісламська держава в Іраку і Великій Сирії», що називає себе частиною терористичної мережі «Аль-Каїда», оприлюднило заяву, в якій поклялося «роздушити» інші опозиційні до влади сили в Сирії.

За даними сирійських активістів у Лондоні, оприлюдненими в боях між суперниками-ісламістами на півночі Сирії, що різко посилилися минулого тижня, загинули вже близько 300 людей.

Учора провідник іншого такого угруповання, Фронту «Ан-Нусра», яке є офіційним відділком «Аль-Каїди» в Сирії, закликав до перемир’я між самими повстанцями.

Усі ці угруповання, як і низка інших ісламських екстремістів, ведуть збройну боротьбу проти влади президента Сирії Башара аль-Асада поруч із політичними супротивниками цієї влади.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Внаслідок ДТП на Волині ...
Наступна новина: Село Різдвяни на ...

КОМЕНТАРІ