Голова Тернопільської ОДА провів зустріч з новим начальником Тернопільської митниці Міндоходів

Голова Тернопільської ОДА провів зустріч з новим начальником Тернопільської митниці Міндоходів

09.01.14 14:14 0 1025
Голова Тернопільської олбасної державної адміністрації Валентин Хоптян провів зустріч з новим начальником Тернопільської митниці Міндоходів Юрієм Стороженком. Сторони обговорили роботу тернопільської митниці у 2013 році, а також план роботи на 2014 рік.

Юрія Стороженка призначили начальником Тернопільської митниці Міндоходів 31 грудня 2013 року замість Миколи Харкавого. До призначення Юрій Стороженко працював заступником начальника Львівської митниці Міндоходів.

Довідка. Юрій Стороженко народився у 1971 році. В 1995 році закінчив Київський військовий інститут управління та зв’язку, у 2007 році – Національну академію державного управління при Президентові України, магістр державного управління.

З 1989 по 1996 рр. служив у Збройних Силах.

З 1996 року по 2010 рік – обіймав різні посади на приватних та державних підприємствах.

У травні 2010 року призначений на посаду заступника начальника Головного управління з питань цивільного захисту та мінімізації наслідків Чорнобильської катастрофи Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у м.Києві.

У грудні 2010 року переведений на посаду заступника начальника з питань організаційної роботи та фінансово-господарської діяльності Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у м.Києві

З листопада 2011 року по червень 2012 року проходив службу в органах і підрозділах цивільного захисту Головного територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у м.Києві.

У червні 2012 року наказом Держмитслужби призначений на посаду головного спеціаліста-експерта відділу товарознавчої експертизи промислових товарів служби товарознавчої, інженерно-технічної та криміналістичної експертизи Центрального митного управління лабораторних досліджень та експертної роботи.

У липні 2012 року наказом Держмитслужби України призначений на посаду заступника начальника митного поста «Краковець» Львівської митниці.

З листопада 2012 року переведений на посаду заступника начальника Чопської митниці.

11 червня 2013 року наказом Міністерства доходів і зборів України призначений на посаду заступника начальника Львівської митниці Міндоходів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ