Як правильно вибрати взуття бля бігу

Як правильно вибрати взуття бля бігу

10.01.14 22:20 0 3185
Біг можна назвати самим демократичним видом спорту - і не тільки тому, що бігун сам визначає, з якою швидкістю йому рухатися і яку відстань він сьогодні повинен подолати. Здорово те, що для пробіжки потрібно мінімальне спорядження: бажано - зручне термобілизна і обов'язково - спортивні кросівки для бігу.

Купити якісну спортивну екіпіровку, зокрема, взуття для бігу, Ви завжди можете в Інтернет-магазині Sport-Device. Тут Вас чекають оригінальні фірмові речі за гарною ціною, а періодично і карколомні знижки.

Досвідчені спортсмени знають, що правильно підібране взуття зменшує навантаження на організм, дозволяючи домагатися великих успіхів, наприклад, без зайвих зусиль збільшити пробігати кілометраж. Підбирати бігові кросівки потрібно з урахуванням декількох параметрів. Зокрема, має значення місцевість, в якій Ви плануєте бігати.

- Асфальт, грунт, лісова стежка? Для пробіжки по твердій жорсткій поверхні (асфальт, бруківка) необхідно вибирати кросівки з хорошим ударопоглинання - зверніть увагу на підошву, вона повинна мати хорошу амортизацію на п'яті і в області носка. У разі якщо бігати Ви припускаєте по земляний поверхні, важливо забезпечити хороше зчеплення - для цього випускаються кросівки з «агресивним» протектором.

- Підбираючи взуття для бігу, також варто врахувати свій спортивний «запав». Чим інтенсивніше і триваліше Ваші тренування, тим «серйозніше» мають бути кросівки або кеди. Чим відстань скромніше, тим менше «наворотів» Вам знадобиться.

- У яких умовах Ви плануєте тренуватися? Якщо Вас не лякає ні холод, ні дощ, ні сльота, то додатковою вимогою до взуття буде водонепроникність - вибирайте моделі з такою характеристикою.

Якісну обувь для бега купить можна як в спеціалізованих спортивних магазинах, так і на базарі чи в мережі інтернет. Слід пам'ятати одне варто заплатити більше за якісний бренд: Asics, Adida, Mizuno, New Balance, Nike, аніж зекономити і отримати невідомо що.

Uzinform
Источник: http://www.adidas.ru/obuv-beg
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Екскурсії по Києву

КОМЕНТАРІ