У Волинській області за 12 гривень двійці грабіжників загрожує тюрма

У Волинській області за 12 гривень двійці грабіжників загрожує тюрма

10.01.14 08:06 0 827
Правоохоронці впіймали зловмисників, які пограбували чоловіка на вулиці обласного центру.

До луцького міськвідділу внутрішніх справ звернувся 26-річний місцевий житель із повідомленням про пограбування. Чоловік розповів, що пізньої пори, коли він повертався з роботи, його пограбували двоє невідомих молодиків. Вони відібрати у потерпілого гаманець та документи і втекли.

Працівники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що кримінальне правопорушення скоїли 25-річний житель Ківерцівського району та 33-річний житель обласного центру.

Того вечора товариші шукали пригод. Вони побачили невідомого чоловіка та вирішили його пограбувати, а відтак відкрито заволоділи його документами та гаманцем, у якому було лише 12 гривень.

У міліції стверджують, що дане кримінальне правопорушення на шляху у цієї двійні не перший злочин, адже 25-річний молодик раніше судимий за крадіжку, а його 33-річний напарник за вчинення хуліганства.

Слідчим відділенням Луцького МВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тепер зловмисники за свої дії можуть отримати покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До органів прокуратури ...
Наступна новина: Екс-мер Києва Черновецький ...

КОМЕНТАРІ