За побиття малолітнього волинянин отримав 160 годин громадських робіт

За побиття малолітнього волинянин отримав 160 годин громадських робіт

10.01.14 14:26 0 719
Таке покарання служителі Феміди присудили чоловікові за нанесення тілесних ушкоджень хлопчику, який кидав сніжки у вікна його будинку.

У ході досудового слідства встановлено, що потерпілий перебував на подвір’ї свого товариша, коли на нього раптово напав обвинувачений. Чоловік спочатку кинув хлопця на землю, наніс кілька ударів у живіт, а потім накидав під одяг снігу.

Коли на місце події прибула матір потерпілого, на подвір’ї зібралося чимало свідків. Зловмисник разом зі своєю дружиною заявили, що провчили хлопця через те, що він неодноразово кидав у їхні вікна сніжки. Своєю чергою сусіди розповіли, що правопорушник та його дружина зловживають спиртним і ведуть аморальний спосіб життя.

Слідчим відділенням любомльського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 126 (Побої і мордування) Кримінального кодексу України. Любомльський районний суд Волинської області вивчив усі обставини справи, а відтак визнав підсудного винним і призначив покарання – 160 годин громадських робіт.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ