У Волинській області в обласному центрі проведено рейдові перевірки житлового сектору

У Волинській області в обласному центрі проведено рейдові перевірки житлового сектору

10.01.14 12:38 0 877
Триває опалювальний сезон, тож суттєвим залишається ризик виникнення пожеж у житловому секторі. До цього призводять порушення експлуатації пічного, газового опалення та електрообладнання. Про це знає кожен, та не усі правил дотримуються. Відтак, працівники Служби порятунку активізують роботу з профілактики та навчають мешканців краю правил безпеки під час опалювального сезону.

9 січня з метою попередження виникнення пожеж та загибелі на них людей працівники управління ДСНС у Волинській області провели перевірки протипожежного стану будинків обласного центру на вулицях Львівській, Потебні, Вільямса, Сеченова.

Рятувальники інформували громадян про стан з пожежами в області, нагадали про необхідність бути пильними у поводженні з відкритим вогнем, під час експлуатації пічного, газового обладнання та електроприладів. Лучанам вручили флаєри з правил безпеки, а також у місцях масового перебування людей розмістили агітаційні матеріали з метою привернення уваги волинян до дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ