В Закарпатській області виноградівські правоохоронці затримали водія, який збив двох пішоходів та втік .

В Закарпатській області виноградівські правоохоронці затримали водія, який збив двох пішоходів та втік .

10.01.14 13:13 0 808
Днями в місті Виноградів, на вулиці Ардовецькій, було скоєно наїзд на пішоходів. Водій, замість того, щоб надати допомогу потерпілим, з місця пригоди зник.

В чергову частину Виноградівського РВ УМВС надійшло телефонне повідомлення із райлікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги в реанімаційне відділення з численними травмами доставлено 20-річну мешканку с.Підвиноградів.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що близько 12-ї години водій невстановленого автомобіля, рухаючись в напрямку села Підвиноградів по вул.Ардовецькій у Виноградові, допустив наїзд на пішоходів, 20-річну жінку та її 7-річного сина.

«Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла, жінка в реанімації у важкому стані, а водій втік з місця пригоди, залишивши потерпілих», – розповів начальник райвідділу міліції Янош Дорчинець.

Провівши ряд заходів, працівники міліції встановили винуватця автопригоди. Ним виявився 23-річний житель одного з сіл району. Автомобіль доставлений на штрафмайданчик райвідділу міліції.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Концепція розвитку ...
Наступна новина: Фонд Firtash Foundation ...

КОМЕНТАРІ