Працівники міліції вилучили від жителя Ужгорода майже два десятки патронів

Працівники міліції вилучили від жителя Ужгорода майже два десятки патронів

10.01.14 09:24 0 678
Днями дільничні інспектори міліції Ужгородського міськівдділу зупинили біля одного з будинків по вулиці Белінського в Ужгороді 55-річного місцевого мешканця, який курив у невстановленому місці й поводився підозріло.

Під час розмови з правоохоронцями, чоловік сильно нервував, поводився підозріло, що викликало підозру у міліціонерів. На запитання, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, чоловік добровільно, в присутності понятих, видав з кишені куртки 18 набоїв калібру 5.6 мм. без маркування. Він пояснив, що ці патрони знайшов біля озера по вулиці Минайській.

Патрони вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

За куріння у невстановленому місці на нього складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, міліціонери його попередили, що у разі повторного порушення ним адміністративного законодавства, до нього будуть застосовані більш суворі заходи, а саме накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

А за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами відносно «курця» розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ