В Ужгороді школярка потрапила під машину

В Ужгороді школярка потрапила під машину

10.01.14 14:37 0 701
Автопригода сталася через незнання потерпілою елементарних правил дорожнього руху та через неуважність водія легковика.

Обідньої пори на вул.Доманинській в Ужгороді 61-річний водій автомобіля «ВАЗ-2107», мешканець Перечина, здійснив наїзд на 12-річну ужгородку, яка раптово вибігла на проїзджу частину дороги. Внаслідок наїзду потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді забою голови та перелому ключиці зі зміщенням і була госпіталізована до Ужгородської міської клінічної лікарні.

Ужгородські міліціонери вкотре наголошують батькам, що необхідно проводити профілактичні бесіди зі своїми дітьми щодо суворого дотримання основних положень Правил дорожнього руху. Адже життя й здоров’я дитини безцінні, їх втрата - це важке горе для близьких. Тому кожну пригоду, в якій загинула чи зазнала каліцтва дитина, необхідно розцінювати як прорахунок з боку дорослих. Не відпускайте дитину одну до школи, ведіть її самі, щоб уберегти її життя та здоров’я, уникнути травмування її на дорозі.

Водії! Будьте уважні при проїзді пішохідних переходів та в місцях можливої появи дітей. Крім того, будьте максимально обережними під час руху в несприятливих умовах. Пам’ятайте, що туман, сніг, дощ - знижують видимість, тому неухильно дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Іраку знову тривали бої з ...

КОМЕНТАРІ