Менш ніж за годину інспектори ДАІ Закарпаття знайшли водія, який збивши молоду матір з дитиною та лишив їх помирати на дорозі

Менш ніж за годину інспектори ДАІ Закарпаття знайшли водія, який збивши молоду матір з дитиною та лишив їх помирати на дорозі

10.01.14 10:42 0 863
8 січня, близько 12-ї години у місті Виноградів сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій, скоївши наїзд на 20-річну жінку та 3-річного хлопчика, які йшли по узбіччю, втік з місця події в невстановленому напрямку. Швидку викликали перехожі, та нажаль для дитини це вже було пізно – хлопчик помер у кареті «швидкої». Його мати у тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні районної лікарні.

Інспектори Державтоінспекції Виноградівського району знайшовши на місці пригоди шматочок червоної фарби встановили колір авто, а опитавши можливих свідків – напрямок його слідування. Стала у пригоді відеокамера встановлена на виїзді з вулиці, переглянувши відео з якої стало зрозуміло, що приблизно у цей проміжок часу з вулиці виїхав лише один червоний автомобіль марки «ВАЗ-2101». За встановленими номерними знаками знайти власника не знадобилося багато часу. Вже за декілька хвилин 23-річний водій давав пояснення правоохоронцям. Вся «операція» зайняла менше години.

Автомобіль поміщено на штрафмайданчик. Водій, за результатами освідчення на стан алкогольного сп’яніння, перебував на підпитку. Наразі він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: СБУ Закарпаття розшукує ...
Наступна новина: Провладний кандидат у ...

КОМЕНТАРІ