Стан усіх постраждалих під час пожежі в Харкові покращився

Стан усіх постраждалих під час пожежі в Харкові покращився

10.01.14 12:28 0 698
Стан усіх постраждалих під час пожежі на території ПАТ «Хартрон» у приміщеннях, використовуваних Харківською ювелірною фабрикою, покращився.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на головлікаря міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, до якої доправили постраждалих.

«Головний лікар лікарні Олена Ковальова зазначила, що чоловік, якому вчора зробили операцію, поки що перебуває в реанімації, проте стан його значно покращився», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Як повідомлялося, пожежа в будівлі на території ПАТ «Хартрон» у приміщеннях, використовуваних Харківською ювелірною фабрикою, виникла в середу. Рятувальникам вдалося вивести з будівлі 22 людей, восьмеро людей загинули, семеро постраждали. За інформацією прокуратури, в момент пожежі на робочому місці перебували близько 200 людей.

Причина пожежі та розмір матеріальних збитків з’ясовуються.

Дані про подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей). Досудове слідство проводить міліція.

З числа працівників прокуратури Харкова призначено процесуальних керівників. Керівництво прокуратури Харківської області взяло на особливий контроль хід досудового розслідування.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ