Євромайданівці поїдуть дякувати Луганську за підтримку

Євромайданівці поїдуть дякувати Луганську за підтримку

10.01.14 09:48 0 791
Завтра, 10 січня, ініціативна група активістів вирушить до Луганська, аби подякувати людям, які не зважаючи на всі перепони, протестують та підтримують Євромайдан.

Про це повідомляє Громадський сектор Євромайдану на своїй сторінці на Facebook.

«Ми хочемо показати, що бачимо подвиг луганчан, і нам він не байдужий. Саме тому організовуємо виїзд з Києва та інших міст, які бажають приєднатись. Потрібні активні хлопці та дівчата, що будуть хвилею натхнення та підтримки для людей поза межами головного Майдану у Києві», – розповіла одна із організаторів акції Катерина.

Організатори закликають усіх бажаючих приєднатися до автопробігу на своїх машинах. Ті, хто не може цього зробити, може долучитися до акції в інший спосіб.

«Потрібні плакати з написами «Київ з вами», «Кияни з вами», «Майдан вас підтримує», «Київ вас підтримує», або все що ви побажаєте, але на цю тему», – додала Катерина.

Зазначимо, активісти планують взяти участь у ході разом з протестувальниками з Луганська, розповсюджувати у місті стрічки, а ввечері запалити свічки та виступити на головній сцені. Також буде організований телеміст між Києвом та Луганськом, який транслюватиметься на екрані біля КМДА в суботу ввечері. Луганчани обіцяють забезпечити гостей місцем для ночівлі. Повернення в Київ – у неділю.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ