На Львівщині правоохоронці вилучили з незаконного продажу понад 15 тисяч штук піротехнічних виробів

На Львівщині правоохоронці вилучили з незаконного продажу понад 15 тисяч штук піротехнічних виробів

10.01.14 17:52 0 875
На Львівщині щоденно проводяться заходи по недопущенню незаконного продажу піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютних установок тощо…). Правоохоронці перевірили 44 торгівельних заклади, що мають дозволи МВС України на торгівлю піротехнікою та 1373 стихійних місць можливої реалізації піротехніки.

Від 24 грудня 2013 року у Львові та області щоденно проводяться заходи по недопущенню незаконного продажу піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютних установок тощо…). Правоохоронці перевірили 44 торгівельних заклади, що мають дозволи МВС України на торгівлю піротехнікою та 1373 стихійних місць можливої реалізації піротехніки.

У ході перевірок виявлено 68 фактів незаконного продажу піротехнічних виробів та вилучено 15290 штук таких виробів. По кожному з виявлених фактів складено протоколи за ч. 6 ст. 195 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скеровані у відповідні суди на розгляд.

Окрім того виявлено 3 порушення правил використання піротехніки, за які до відповідальності притягнуто 3 особи.

Станом на 8 грудня 2014 року на території Львівської області зареєстровано 2 факти травмування громадян внаслідок порушення правил безпеки під час використання піротехнічних виробів.

Так 31 грудня 2013 року у Франківському районі Львова близько 16 години внаслідок вибуху саморобної петарди неповнолітньому хлопцеві відірвало пальці на лівій руці. У іншому випадку забій щелепи отримав 23 річний львів’янин, котрий порушив правила безпеки під час запускання феєрверку. Подія сталась 1 січня 2014 року.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині невідомі ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ