У Львівській області 23-річна самбірчанка, за вироком суду, отримала шість років позбавлення волі

У Львівській області 23-річна самбірчанка, за вироком суду, отримала шість років позбавлення волі

10.01.14 09:23 0 776
Покарання у вигляді позбавленням волі на строк шість років та шість місяців отримала за вироком суду 23-річна жителька міста Самбора, яка вже була раніше судима за низку злочинів, які вона вчинила минулого року.

Весною, минулого року, дівчина незаконно реалізувала двом громадянам особливо небезпечний наркотичний засіб, а саме - подріблену речовину, рослинного походження (марихуану).

Літом, самбірчанка пішла вже на крадіжки. Одного дня, вона таємно викрала два ящики глечиків, в яких були посаджені квіти. Цією крадіжкою вона спричинила потерпілій стороні матеріальну шкоду на загальну суму 770 гривень. Через два тижні, дівчина таємно зняла та привласнила собі золотий ланцюжок вартістю понад 2400 гривень, який знаходився на шиї чоловіка, який в той час знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

У судовому засіданні зловмисниця повністю визнала свою вину у вчиненому та щиро розкаялася. Оцінюючі всі зібрані та перевірені докази, феміда визнала її винною у скоєнні злочинів, передбачених за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконний збут наркотичного засобу) та за ч. 2 с. 185 КК України (Крадіжка).

За вироком суду вона отримала шість років та шість місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй майна. При обранні такого суворого покарання суд врахував також невідбуту частину покарання, яке самбірчанка вже встигла отримати раніше.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ ГУМВСУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Нафтогаз» і ...
Наступна новина: Працівники міліції вилучили ...

КОМЕНТАРІ