Івано-Франківщина:  в області виникло 7 пожеж, 1 людина травмована

Івано-Франківщина: в області виникло 7 пожеж, 1 людина травмована

10.01.14 08:03 0 1003
8 січня о 06:37 год. в селищі Верховина на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено 0,5 т грубих кормів та пошкоджено господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня о 09:04 год. в місті Коломия виникло загорання холодильника в міні-маркеті «Софійка». Вогнем пошкоджено холодильник. Причина виникнення пожежі встановлюється.

8 січня о 12:52 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №13 м.Городенка поступило повідомлення про загорання на відкритій території кладовища в селі Котиківка Городенківського району . Як з’ясувалося на місці події 58-річний місцевий житель відвідував могилу батька і ймовірно через необережність у поводженні з вогнем ( з запаленою свічкою ) в якусь мить в чоловіка загорівся одяг. Потерпілого з термічними опіками тіла госпіталізували до районної лікарні.

8 січня о 21:32 год. в селі Княжолука Долинського району горіла суха трава на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 450 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

8 січня о 22:14 год. в селі Монастирчани Богородчанського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено перекриття житлового будинку на площі 3 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Загалом з початку року в області виникло 44 пожежі, у вогні загинуло 5 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Як Ужгородці святкували ...

КОМЕНТАРІ