Чернівці: Відбулося новорічне свято для людей з обмеженими фізичними можливостями

Чернівці: Відбулося новорічне свято для людей з обмеженими фізичними можливостями

11.01.14 08:07 0 923
10 січня, у «Європейській» залі туристичного комплексу «Черемош» відбувся святковий «Новорічно-різдвяний вогник» для людей з обмеженими фізичними можливостями, організований міським товариством інвалідів-спинальників «Мрія» за сприяння Чернівецької міської ради та міського комунального центру «Турбота».

Такі вогники в нашому місті стали традиційними і проводяться вже 19 років поспіль в період новорічних свят.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар та начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга привітали усіх присутніх із Новим роком та Різдвом Христовим, запевнивши, що у місті робиться все можливе для покращення життя інвалідів-спинальників. Влада сприятиме, щоб такі зустрічі відбувалися декілька разів на рік, бо для багатьох – це не просто черговий захід, а чи не єдина можливість поспілкуватися.

Голова міського товариства інвалідів-спинальників «Мрія» Любов Чернецька подякувала представникам влади за постійну організаційну та матеріальну допомогу, і вручила подяки від товариства.

Яскравою та насиченою була художньо-розважальна програма заходу, організована «Центром дозвілля дітей та юнацтва парку ім. Ю.Федьковича» та окремими членами товариства «Мрія». Протягом вечора в залі лунали пісні у виконанні відомих виконавців краю, зокрема Георгія Постевки.

Вогник відбувся за підтримки Чернівецької міської ради, яка виділила 6 тисяч гривень з міського бюджету на організацію свята. Окрім того, усі учасники заходу отримали подарунки від центру «Турбота» та Чернівецького міського благодійного фонду “Милосердя”.

Цього дня диспетчерський пункт «Турботи» працював в особливому режимі. Силами працівників центру всі учасники заходу, а це в переважній кількості інваліди на візках, були доставлені з дому до туркомплексу та назад транспортом комунального центру.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатські ...

КОМЕНТАРІ