Чернівці: Для слухачів Університету третього віку провели святковий вогник

Чернівці: Для слухачів Університету третього віку провели святковий вогник

11.01.14 14:18 0 871
У комунальному центрі «Турбота» відбувся тематичний новорічний святковий вогник для слухачів Університету третього віку. Святковий захід відвідали студенти усіх факультетів.

Від комунального центру «Турбота» запрошених привітала директор Ірина Давня, яка поздоровила слухачів із новорічними святами і побажала всім міцного здоров’я, вдачі та творчого натхнення в навчанні.

Подарунком для всіх була святкова музична програма. Під час заходу запрошені мали можливість заспівати улюблених пісень, послухати пісні, гуморески, вірші. Привітали студентів Університету третього віку лауреат конкурсу вокалістів, солістка ансамблю «Буковина», голова первинної ветеранської організації Першотравневого району Валентина Ауліх, яка виконала вірші і романси про любов; слухач університету Таісія Хомек-Головинська, яка виконала німецьку пісню «Сюзанна». А слухачі факультету іноземної мови разом з викладачем Галиною Семен подарували всім новорічну пісню «Jingle Bells» у музичному супроводі слухачки і викладача факультету «Вплив музики на життєдіяльність людини» Іраїди Васькової.

Також гостей свята грою на гітарі привітав підполковник міліції в відставці, експерт-криміналіст вищої категорії Сергій Агапьєв.

На вечорі панувала творча, тепла і затишна атмосфера. У подяку за святковий вечір студенти заспівали керівнику центру та керівнику Університету третього віку святкову коляду «Пане Господарю…»

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За позовами прокурорів ...
Наступна новина: Організатори назвали ...

КОМЕНТАРІ