Правоохоронці вкотре застерігають буковинців від телефонних шахраїв

Правоохоронці вкотре застерігають буковинців від телефонних шахраїв

11.01.14 10:01 0 807
Міліція періодично звертається до населення області із застереженнями щодо телефонних шахраїв. Але, незважаючи на всі заклики поодинокі випадки все ж трапляються.

Вчора до Шевченківського райвідділу міліції звернулась 78-річна чернівчанка. Жінка розповіла, що до неї зателефонував «онук», який мешкає у іншому місті та попросив велику суму грошей на лікування.

Звістка про те, що онук хворіє повністю збентежила пенсіонерку і жінка не звернула уваги ні на незнайомий номер телефону, ні на змінений голос «онука».

Любляча бабуся побігла до найближчого відділення банку і переказала на рахунок, який їй продиктував псевдо-онук, 9 тисяч гривень.

Згодом з’ясувалось, що справжній онук не телефонував бабусі і не потребує грошової допомоги, але було вже занадто пізно – кошти потрапили до рук шахрая.

УМВС України в Чернівецькій області вкотре звертається до буковинців бути пильними та уважними. Якщо Вам телефонують та повідомляють про події з Вашими близькими, вимагаючи гроші – негайно перевірте інформацію та повідомте про це на телефон «102». Адже оперативність та невтрачений час важливі для розкриття таких шахрайств.

Якщо у Вашій родині є люди похилого віку, приділіть особливу увагу їх обізнаності про подібні випадки, адже правопорушники часто обирають собі в жертви саме цю категорію громадян.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителі одного із сіл на ...
Наступна новина: На Львівщині визначать ...

КОМЕНТАРІ