Луцьк: відбулася благодійна акція «Різдвяні вогники добра»

Луцьк: відбулася благодійна акція «Різдвяні вогники добра»

11.01.14 16:57 0 821
Різдвяні свята завжди цікаві та дорогі кожному. А особливо нетерпляче на них чекає дітвора. Нинішнього року Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» подбали, щоб яскравих вражень і подарунків було побільше, щоб луцьким дітям надовго запам’яталися святкові різдвяні дні під час зимових канікул.

9 січня 2013 року у Палаці учнівської молоді відбулася благодійна акція «Різдвяні вогники добра», організована Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк».

Справжнє свято для діток із соціально незахищених категорій влаштували вихованці Луцького палацу учнівської молоді.

Дійство розпочалося забавами біля новорічної ялинки та викликало захоплення у наймолодших учасників.

Після казкового дійства на малечу чекала новорічно-різдвяна вистава «Ковалі щастя». Акторами вистави стали діти – актори зразкового театрального колективу «Чудодії» Палацу учнівської молоді.

Усім діткам, присутнім у залі, після завершення свята вручили солодкі подарунки від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Довідково. Акція «Різдвяні вогники добра» започаткована за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» у 2013 році.

Минулого року 400 маленьких лучан із соціально вразливих категорій, дітей-інвалідів і діток з прийомних сімей мали нагоду відвідали новорічну виставу і отримати подарунки.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

(256042, 290546, 290548, 715005)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ