Луцькі правоохоронці виявили дітей, котрі вночі без супроводу батьків перебували в розважальних закладах

Луцькі правоохоронці виявили дітей, котрі вночі без супроводу батьків перебували в розважальних закладах

11.01.14 12:33 0 1157
Під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Канікули» працівники кримінальної міліції у справах дітей разом із державною службою боротьби з економічною злочинністю організували рейд.

Мета – перевірка місць відпочинку молоді, які здійснюють реалізацію пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, а також виявлення фактів реалізації неповнолітнім особам даної продукції. Окрім того, звертали увагу на перебування у розважальних закладах неповнолітніх осіб після 22:00 без супроводу дорослих.

У результаті в одному із Інтернет-кафе, у поле зору правоохоронців потрапили четверо неповнолітніх, трьом із яких – 15 років.

Окрім того, працівники міліції зафіксували факт продажу неповнолітній пива адміністратором даного закладу. Як наслідок – на чоловіка складено адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) КУпАП та за ч. 1 ст. 180-1 (Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування) КУпАП, які будуть направлені на розгляд адміністративної комісії Луцької міської ради та Луцького міськрайонного суду.

Неповнолітніх осіб передали батькам. Своєю чергою на дорослих складено адміністративні протоколи за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП за неналежне виконання батьківських обов’язків.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Любомир Гузар: Коли влада ...

КОМЕНТАРІ