З 2 по 9 січня ц.р. Волинь отримала від держави 123,8 млн грн на виплату соціальних допомог

З 2 по 9 січня ц.р. Волинь отримала від держави 123,8 млн грн на виплату соціальних допомог

11.01.14 11:58 0 955
З 2 по 9 січня ц.р. Волинь отримала від держави 123,8 млн грн на виплату соціальних допомог. Наразі обласне казначейство здійснює розподіл коштів у райони та міста краю.

Зокрема, для соціальних виплат сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям відкрито асигнування на 122,8 млн грн.

921 тис. 100 грн передбачено для проплати соціальної допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, а також грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом "гроші ходять за дитиною".

Ще 37 тис. 100 грн - для надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

Крім цього, головним управлінням Державної казначейської служби України у Волинській області вже проведено перерахунки у сумі 920 тис. 600 грн для виплати допомоги за тимчасову втрату працездатності.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: До Головного управління ...

КОМЕНТАРІ