У Волинській області для потреб обласного Центру туризму, спорту та екскурсій за кошти обласного бюджету придбали вантажопасажирський автомобіль

У Волинській області для потреб обласного Центру туризму, спорту та екскурсій за кошти обласного бюджету придбали вантажопасажирський автомобіль

11.01.14 13:43 0 985
Для потреб обласного Центру туризму, спорту та екскурсій за кошти обласного бюджету купили вантажопасажирський автомобіль «Газель». Документи та ключі від транспорту передав голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час змагань зі зимової першості Волинської області з спортивного туризму, які розпочалися на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Табір Сонячний", що знаходиться в с.Гаразджа Луцького району.

Там упродовж двох днів змагатимуться сотні дітей з Волинської та Рівненської областей. З огляду на відсутність снігу організатори заходу замінили зимові види спортивного туризму іншими.

Борис Клімчук повідомив учасникам змагань, що згодом оздоровчий заклад, який торік передали у комунальну власність, суттєво відремонтують і буде він таким собі майданчиком для волинських туристів. «Ви заслуговуєте на комфортні умови для підготовки до змагань, адже є ліпшими представниками волинського та рівненського школярства. Своє життя ви пов’язали із дуже серйозним заняттям, яке загартує багатьох в подальшому житті», - сказав він.

Голова облдержадміністрації після урочистої церемонії відкриття зимової першості з туризму ознайомився з ходом ремонтних робіт, що наразі тривають в таборі. Наразі тут за кошти обласної казни ремонтують спальний корпус. На ці цілі передбачено 780 тис. грн. Наступним етапом буде оновлення котельного господарства, спальних корпусів та ремонт очисних споруд.

Упродовж сезону в таборі можуть оздоровитися 720 школярів з усієї області.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: Вода, яка подається ...

КОМЕНТАРІ