У Волинській області внаслідок ДТП знову травмуються люди

У Волинській області внаслідок ДТП знову травмуються люди

11.01.14 18:01 0 1032
Одна людина загинула, дві отримали тілесні ушкодження – такі наслідки дорожньо-транспортних пригод на Волині.

На автодорозі у селі Дерно 43-річний мешканець Ківерцівського району, керуючи автомобілем «Мерседес Віано», скоїв наїзд на 41-річну жительку Ківерцівського району. Внаслідок ДТП жінка від отриманих травм загинула на місці автопригоди.

На автодорозі Ковель-Ратне 43-річний житель Республіки Білорусь, керуючи автомобілем «Опель Зафіра», не вибрав безпечної швидкості руху, та з’їхав у кювет, внаслідок чого автівка перевернулася. У результаті ДТП пасажирка автомобіля 64-річна громадянка Республиіки Білорусь із тілесними ушкодженнями госпіталізована у Ковельську центральну районну лікарню.

У місті Ковель 17-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Ніссан Альмера», не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з бетонною огорожею. Водій отримав тілесні ушкодження. Не госпіталізовувався.

За фактами ДТП відкрито кримінальні провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Перша Міжнародна відкрита ...

КОМЕНТАРІ