Рада Волинської обласної організації ВО "Майдан" засуджує поширення дезінформації від окремих кандидатів у депутати Луцької міськради

Рада Волинської обласної організації ВО "Майдан" засуджує поширення дезінформації від окремих кандидатів у депутати Луцької міськради

11.01.14 08:05 0 1035
Рада Волинської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Майдан" назвала спроби окремих кандидатів у депутати Луцької міськради на мажоритарному виборчому округу №5 поширити неправдиву інформацію про нібито свою причетність до Майдану – спекуляціями та маніпуляціями, вигідними чинній владі, та чітко заявила про свою підтримку кандидатури свободівця Миколи Федіка. Про це йдеться у заяві Ради Волинської обласної організації ВО "Майдан", поширеній 10 січня 2013 року.

"Напередодні проміжних виборів до Луцької міськради, що відбудуться 12 січня 2014 року, Майдан чітко й однозначно заявив про підтримку узгодженої опозиційними силами ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" та ПП "УДАР" кандидатури. Єдиним узгодженим кандидатом став свободівець – Микола Федік.

Проте агітатори деяких кандидатів у депутати намагаються штучно долучити себе до Майдану, поширюючи маніпулятивну інформацію нібито про їхню причетність до справ та ідей Майдану.

Подібні заяви є неправдивими і спекулятивними, оскільки кандидат від опозиції тільки один – Микола Федік.

Офіційно заявляємо: такі заяви інших кандидатів про їхню причетність до справ та ідей Майдану, а також до опозиційних сил є спекуляціями, вигідними чинній владі. Кандидати, які до них вдаються, намагаються маніпулювати патріотичними почуттями лучан.

Рада Волинської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Майдан" звертає увагу на неприпустимість використання брудних технологій. Дезінформація виборців – метод, неприйнятний у чесній конкурентній боротьбі за голоси, принципів якої дотримуються справжні европейці.

Ми переконані, що кандидати в депутати мають бути чесними перед виборцями. І за жодних обставин не повинні вдаватися до маніпуляцій як методів агітації та спекуляцій на патріотичних настроях лучан.

Наголошуємо: кандидат від Майдану тільки один – Микола Федік!" – йдеться у заяві.

Як відомо, про свою причетність до Майдану, напередодні у ЗМІ, заявляла кандидат у депутати Луцької міськради від фонду провладного нардепа-олігарха Ігоря Палиці – Ірина Констанкевич. Проміжні вибори до Луцької міськради на мажоритарному виборчому округу №5 відбудуться 12 січня 2014 року.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Відбулося ...

КОМЕНТАРІ