Закарпатські "вевешники" святкують

Закарпатські "вевешники" святкують

11.01.14 08:08 0 955
10 січня Ужгородському батальйону внутрішніх військ виповнюється 10 років.

Днями у батальйоні внутрішніх військ, дислокованому в м.Ужгород, розпочався навчальний період. Своєрідний День знань у військових проходить в урочистій обстановці та за участі поважних гостей.

Офіцери, прапорщики та солдати вишикувалися на плацу у стрункі колони. Відкрив урочистості заступник командира бригади військової частини 3002 (м.Львів) з озброєння та технічної частини підполковник Іван Тимчук. Потім лунали вітальні слова з уст гостей.

Перший заступник голови Ради ветеранів УМВС області полковник міліції у відставці Володимир Цанько згадав свою службу в органах внутрішніх справ. Розповів, як на життєвому шляху доводилося пересікатися з багатьма цікавими людьми, згадав їхні вислови і афоризми щодо правоохоронної діяльності. Володимир Васильович закликав військовослужбовців, особливо молоде поповнення, гідно продовжувати справу своїх попередників, цінувати кожну хвилину спілкування з однополчанами, вчитися у старших товаришів, йти з натхненням і повагою по життєвій дорозі, бути гідними громадянами і надійними захисниками своєї Батьківщини.

Отець Віктор привітав військовослужбовців з Різдвом Христовим та початком навчання, закликав їх бути достойними звання правоохоронця, завжди пам′ятати, що навіть особа, яка скоїла злочин, є Божим творінням. Настоятель Христо-Возвишенського храму помолився за людей у погонах, після чого освятив воїнів свяченою водою.

Командир батальйону підполковник Олександр Глущенко разом з Іваном Тимчуком оголосили подяки, вручили грамоти та військові звання військовослужбовцям з нагоди 10-ї річниці створення батальйону. Завершилась урочиста частина дійства маршем військовослужбовців.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі вшанували ...
Наступна новина: Рівненська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ