В Ужгороді міліціонери викрили жителя Перечинщини з патронами

В Ужгороді міліціонери викрили жителя Перечинщини з патронами

11.01.14 10:38 0 845
Звідкіля в 53-річного чоловіка півтора десятка патронів до малокаліберної гвинтівки і навіщо вони йому знадобилися в обласному центрі, повинно з′ясувати слідство.

Ранкової пори оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції за куріння у невстановленому місці зупинили біля одного з будинків по вулиці Декабристів в Ужгороді підозрілого чоловіка. Ним виявився 53-річний мешканець Перечинського району.

Під час складання правоохоронцями адміністративного протоколу чоловік сильно нервував, поводився підозріло, що викликало підозру у міліціонерів. На запитання, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, правопорушник добровільно, в присутності понятих видав з кишені куртки поліетиленовий пакет, в якому знаходилися 15 патронів до малокаліберної спортивної зброї калібру 5.6 мм.

За куріння у невстановленому місці на перечинця складено адмінпротокол за ст. 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а за незаконне зберігання боєприпасів на нього очікує кримінальна відповідальність.

Патрони направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Розслідування триває, з'ясовуються всі обставини справи.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ