В Закарпатській області свалявські рятувальники навчають громадян правилам пожежної безпеки у побуті

В Закарпатській області свалявські рятувальники навчають громадян правилам пожежної безпеки у побуті

11.01.14 11:34 0 869
Триває опалювальний сезон, тож ризик виникнення пожеж у житловому секторі залишається досить високим. Найчастіше до загорань у оселях краян призводять порушення правил експлуатації пічного, газового опалення та електрообладнання.

З метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі, зменшення загибелі людей та мінімізації негативних наслідків надзвичайних ситуацій, 10 січня працівники Свалявського РВ УДСНС провели пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктаів: Плоске, Павлово та Родниківка. Обрали дані села не випадково, адже саме тут спостерігається збільшення кількості пожеж, що виникали через порушення елементарних правил безпеки.

Рятувальники провели інструктажі та бесіди на протипожежну тематику, нагадали про необхідність бути пильними при використанні відкритого вогню, печей, газового обладнання та електроприладів.

Жителям будинків були роздані відповідні листівки та пам'ятки попереджувального змісту.

Особлива увага була приділена роботі з соціально-незахищеними верствами населення: багатодітними та неблагонадійними сім'ями, самотніми громадянами похилого віку та особами, які опинилися у складних життєвих умовах.

А щоб інформація краще запам'яталась – в місцях масового перебування людей було розміщено агітаційні матеріали про дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Канаді маленькі українці ...

КОМЕНТАРІ