Закарпаття: бійка у сільському клубі на Мукачівщині призвела до криміналу

Закарпаття: бійка у сільському клубі на Мукачівщині призвела до криміналу

11.01.14 15:09 0 955
В одному з сіл Мукачівського району четверо юнаків «розв’язували» конфлікт за допомогою кулаків. У результаті сутички один з них опинився на стаціонарному лікуванні в Мукачівській ЦРЛ, а інші – в міліції.

До Мукачівського міськвідділу міліції ввечері надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено 19-річного мешканця с.Ділок, в якого діагностували черепно-мозкову травму, перелом скроневої кістки та відростка шийного хребта.

До лікарні прибула слідчо-оперативна група. Сам юнак розповів правоохоронцям, що він, захищаючи свого односельця, втрутився у словесну перепалку між ним та молодиками з сусіднього села. Під час сварки ті хлопці, серед яких були і неповнолітні, з кулаками накинулись на них. Так як їх було менше, вони не в змозі були протистояти приїжджим. В результаті бійки потерпілий отримав ряд тілесних ушкоджень. Коли повернувся додому, то батьки відвезли його до лікарні.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі з`ясовуються всі обставини сільської бійки.

Варто зазначити, що за вчинення даного кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ