В Закарпатській області у Мукачеві недобрий внук побив бабусю

В Закарпатській області у Мукачеві недобрий внук побив бабусю

11.01.14 16:03 0 1115
За зауваження своєму безпутньому онуку 75-річна жінка поплатилася здоров’ям.

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до місцевої лікарні з переломом руки за медичною допомогою звернулася 75-річна місцева жителька.

В лікарню прибула слідчо-оперативна група. Як з'ясували правоохоронці, тілесні ушкодження потерпілій наніс її онук. Бабуся спочатку не хотіла розповідати дільничному інспектору про сварку з онуком. Та далі розповіла, як усе було насправді.

Літня жінка дізналася, що її онук декілька днів тому разом із своїм товаришем вчинив грабіж мобільного телефону та портмоне з грошима, й стала його за це сварити. Онуку, звісно, бабусині повчання не сподобалися. Той, не довго думаючи, під час сварки схопив стареньку та заламав їй руки. Кістка не витримала й зламалася…

Тепер онуку доведеться відповідати за скоєне тілесні ушкодження бабусі. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), санкція якої передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Державного бюджету ...
Наступна новина: "Рубін" очолив Білялетдінов

КОМЕНТАРІ