Ужгородські міліціонери викрили чергового любителя "травички"

Ужгородські міліціонери викрили чергового любителя "травички"

11.01.14 08:56 0 911
За куріння у невстановленому місці ужгородець сплатить штраф, а за нібито знайдену маріхуану, яку хотів вжити – понесе більш суворе покарання.

Вечірньої пори оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно з інспекторами роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції зупинили на вулиці Сільвая в Ужгороді 26-річного місцевого мешканця за куріння у невстановленому місці.

Під час складання міліціонерами адміністративного протокола, правопорушник добровільно, в присутності понятих, видав з кишені куртки два паперові згортки з речовинию рослинного походження зеленого кольору, схожу на маріхуану. Як пояснив сам молодик, дану речовину він знайшов та хотів її вжити, однак міліціонери завадили...

За куріння у невстановленому місці на нього складено адмінпротокол, а вилучене наркозілля направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відностно правопорушника відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області на ...
Наступна новина: У День соборності України ...

КОМЕНТАРІ