В Івано-Франківській області міліціонери затримали молодика, який заробляв на життя грабежами та шахрайствами

В Івано-Франківській області міліціонери затримали молодика, який заробляв на життя грабежами та шахрайствами

11.01.14 14:11 0 972
24-річний івано-франківець на вулицях обласного центру займався шахрайствами дорогих мобільних телефонів, які здавав у ломбард.

Нещодавно на одній із вулиць Івано-Франківська до 16-річного юнака підійшов молодик та ввічливо попросив терміново здійснити дзвінок з мобільного телефону, мовляв, на власному немає коштів. Допомогти перехожому хлопчина погодився. Однак, коли в чоловіка у руках опинився чужий мобільник, він швиденько підбіг до таксі, яке стояло неподалік, сів у автомобіль та поїхав. Розгублений підліток прийшов додому, розповів про оказію, а вже його мама звернулася за допомогою в міліцію.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної міліції у справах дітей Івано-Франківського МВ УМВС розшукали шахрая. Ним виявився 24-річний житель обласного центру, якого, до речі, наприкінці минулого року затримали працівники міліції за вчинення відкритого заволодіння чужого мобільного телефону. Тепер кримінальне провадження стосовно цього грабежу розглядається в суді, а цього разу, як з'ясували оперативники, зловмисник чужий телефон вже встиг здати до ломбарду. Отримані кошти витратив на розгульне дозвілля.

Відомості про цю подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, також відкрито кримінальне провадження за вчинення шахрайських дій.

У правоохоронців достатньо доказів вважати, що цей любитель дорогих мобільних телефонів причетний до ще кількох аналогічних злочинів. Тож тепер міліціонери розшукують осіб, які стали жертвами шахрая.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За позовами прокурорів ...

КОМЕНТАРІ