Стань творцем української марки – 2015

Стань творцем української марки – 2015

11.01.14 14:57 0 1010
Укрпошта запрошує всіх охочих узяти участь у формуванні тематичних планів випуску поштових марок, конвертів та проведення спецпогашень на 2015 рік.

Якщо ви маєте безліч ідей щодо пропаганди культурної та історичної спадщини нашої держави і шукаєте можливості їх втілення – долучайтесь до процесу творення УКРАЇНСЬКОЇ МАРКИ – 2015.

Уже Ви можете надати свої пропозиції стосовно тематики марок та конвертів, які видаватимуться у 2015 році.

Просимо врахувати, що відповідно до п. 11 Положення про знаки поштової оплати, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 24.06.2010 № 388, тематика видання знаків поштової оплати повинна відображати:

сюжети державного устрою України;

історичне минуле України;

культурну спадщину українського народу;

досягнення у галузях народного господарства;

особливі події внутрішнього та міжнародного життя;

видатних особистостей України, які формують позитивний імідж держави.

Крім того, пропозиції повинні відповідати нормам Указу Президента України від 2 грудня 1995 року № 1116/95 «Про впорядкування відзначення пам’ятних дат та ювілеїв»:

Пам’ятні дати історичних подій, ювілеїв підприємств, установ і організацій вперше відзначаються у 50-ту річницю, ювілеї та вшанування пам’яті видатних людей – у день п’ятдесятиріччя з дня народження.

Наступні відзначення пам’ятних дат історичних подій, ювілеїв підприємств, установ і організацій проводяться не раніше як через 25 років, ювілеїв та вшанування пам’яті видатних людей – 10 років.

Свої пропозиції, які мають відповідати вказаним вище критеріям, до 1 березня 2014 року надсилайте на е-mail: lr@ukrposhta.com або на адресу УДППЗ «Укрпошта» вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001.

До 1 червня п. р. узагальнені пропозиції будуть розглянуті Редакційно-художньою радою з питань видання поштових марок, маркованих конвертів і карток в Україні.

Інформацію про ухвалені Радою рішення буде розміщено на сайті Укрпошти.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянин попався з ...
Наступна новина: На Тернопіллі архієпископ ...

КОМЕНТАРІ