У Львівській області у Дрогобичі чоловік обікрав свого сусіда на суму 8 тисяч гривень

У Львівській області у Дрогобичі чоловік обікрав свого сусіда на суму 8 тисяч гривень

11.01.14 11:18 0 887
Відвідавши свого давнього приятеля, 41-річний мешканець Дрогобицького району скористався доброзичливістю чоловіка і поцупив у нього 8 тисяч гривень.

Чоловіки проживали неподалік і неодноразово допомагали один одному по господарстві. В середині листопада 2013 року, 49-річний господар колов дрова на подвір’ї свого господарства. На допомогу приятелеві поспішив сусід. По закінченню роботи вдячний чоловік вирішив розрахувався із своїм помічником.

Необачний чоловік всі свої фінансові збереження тримав у гаманці в кишені куртки. Навіть на секунду не сумніваючись у добрих намірах свого приятеля, чоловік без побоювання витягнув гаманець. Сусід охоче прийняв винагороду, помітивши одразу товстий гаманець свого приятеля.

Господар запропонував сусідові перекусити і перехилити з ним чарку. Сусід погодився і чоловіки направилися до оселі власника. Відпочивши від фізичної робити, чоловік подякував господареві за гостину і поспішив додому. Натомість господар зайнявся іншими справами, не помітивши відсутності гаманця. Через деякий час, господар виявив відсутність гаманця.

Чоловік здогадався, що гроші поцупив в нього сусід, адже в хаті нікого не було. Збентежений такими подіями та поведінкою свого сусіда, господар звернувся з проханням віддати йому гаманець. Однак, сусід заперечував свою причетність до крадіжки і переконував господаря у тому, що він його загубив.

“Чоловік звернувся за допомогою до правоохоронців Дрогобицького міського відділу міліції і розповів про прикру подію”,- повідомив співробітник слідчого відділення Дрогобицького міського відділу капітан міліції Іван Віткович.

“На даний час за фактом вчинення крадіжки відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України”,- повідомив начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Андрій Білас.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ