Львівщина: послуга «ОГО!TV» від ПАТ «Укртелеком»

Львівщина: послуга «ОГО!TV» від ПАТ «Укртелеком»

11.01.14 14:10 0 1072
Напередодні Нового року компанія Укртелеком представила усім своїм абонентам «ОГО!» послугу «ОГО!TV». Вона забезпечує доступ до перегляду популярних українських телевізійних каналів, тисяч ліцензійних фільмів, спортивних подій та програм з бібліотеки легального контенту на спеціально створеному ресурсі. Тут також є популярні серіали як вітчизняного, так і західного виробництва, кінопрем’єри, які одразу після показу в кінотеатрах, з’являються на ресурсі.

Весь контент доступний для перегляду в режимі он-лайн на максимальній швидкості – до 24 Мбіт/сек, незалежно від швидкості тарифного плану «ОГО!», яким користуються абоненти Укртелекому. Доступ до бібліотеки ліцензійного контенту користувачі послуги «ОГО!» можуть отримати з персонального комп’ютера, планшета, смартфона, телевізора Smart-TV або звичайного телевізора з використанням телевізійної приставки в мережі Укртелеком. Телевізійні приставки за бажанням абонента надаються йому в оренду.

На http://ogo.oll.tv/ працює система персональних рекомендацій, яка враховує уподобання користувачів. А програвач відео автоматично підлаштовується під швидкість Інтернет-з’єднання і забезпечує максимально комфортний перегляд. Глядач може створювати власні колекції, здійснювати пошук потрібного контенту, переглядати програму передач в режимі он-лайн, а також користуватися іншими зручними функціями – історією переглядів, батьківським контролем.

Абоненти «ОГО!» мають можливість протягом місяця всього за 1 гривню оцінити переваги сервісу «ОГО!TV».

Послуга «ОГО!TV» надається по всій території України цілодобово в режимі 24/7/365.

Замовити послугу «ОГО!TV» дуже легко. Потрібно лише увійти в особистий кабінет на сайті my.ukrtelecom.ua з власної телефонної лінії і вибрати один із запропонованих пакетів тарифних планів «ОГО!TV».

Детальніше про послугу «ОГО!TV» або за телефоном Контакт-центру 0 800 506 800 (дзвінки з мережі ПАТ «Укртелеком» безкоштовні).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ