Рівненські оперативники встановили підозрюваного у загибелі студента

Рівненські оперативники встановили підозрюваного у загибелі студента

11.01.14 14:23 0 927
Триває досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України щодо вбивства через необережність 18-річного Олександра.

— Оголошено про підозру 30-річному рівнянину, який наніс студенту тілесні ушкодження 28 грудня 2013 року поблизу одного з розважальних закладів на вулиці Соборній, що в обласному центрі, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Руслан Мельник. — У лікарні другого січня юнак помер.

Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Сам підозрюваний стверджує, що того вечора, їхав на автомобілі по вулиці Соборній:

— Я зупинився на переході, аби пропустити пішоходів, — говорить Віталій. — Двоє юнаків переходили дорогу та пошкодили мій автомобіль. Я відчинив вікно та зробив зауваження. На що Олександр відреагував нецензурною лайкою. Припаркувавши транспортний засіб, я попрямував за хлопцями. Зайшовши до кафе, покликав на вулицю. Там між нами зав’язалася суперечка, під час якої я вдарив в обличчя Олександра.

Усі обставини події встановить слідство.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ