В Україні відзначать кращих благодійників 2013 року

В Україні відзначать кращих благодійників 2013 року

11.01.14 12:20 0 861
Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую».

Конкурс «Благодійна Україна» – прекрасний шанс вшанувати благодійників.

Ви робите добрі справи або знаєте людей, групи, організації, які займаються благодійністю? Подайте заявку на Національний конкурс «Благодійна Україна»!

Національний конкурс «Благодійна Україна» заснований Асоціацією благодійників України у 2012 році. Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та отримувачами допомоги, створення додаткових можливостей для їхнього продуктивного діалогу. На це єдиний діючий проект з відзначення кращих благодійників і найбільш ефективних доброчинних ініціатив в українському благодійному просторі.

Завдання Конкурсу:

Популяризація благодійництва і його різноманітних форм як прикладу ефективної роботи з громадою і дієвого шляху вирішення нагальних суспільних проблем;

відзначення кращих благодійників і благодійних проектів та акцій, реалізованих в Україні протягом поточного року;

інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності, популяризація та заохочення до благодійності.

16 квітня 2013 року Асоціація благодійників України оголосила старт Другого Національного конкурсу «Благодійна Україна».

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2013 року. Це можуть бути благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Цього року введена нова конкурсна номінація – «Благодійник: фізична особа-«зірка» бізнесу, спорту, політики, мистецтва». Окрім цього, відтепер переможець у спеціальній номінації «Ефективне використання благодійної допомоги» визначатиметься Конкурсною комісією згідно спеціального Положення. Також звертаємо увагу на зміну кінцевого терміну подання конкурсних заявок – 10 лютого 2014 року.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми, яку можна отримати на веб-сайті Асоціації благодійників України www.vboabu.org.ua, офіційному сайті конкурсу www.blagoukraine.org, або за запитом на адресу konkurs.blago@gmail.com. Конкурсну заявку можна також заповнити в режимі онлайн. Заповнену заявку слід надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині 115 ...
Наступна новина: Росія має заплатити майже ...

КОМЕНТАРІ