На Тернопіллі дмитро Підручний вперше в кар’єрі біг перший етап естафетної гонки на Кубку світу

На Тернопіллі дмитро Підручний вперше в кар’єрі біг перший етап естафетної гонки на Кубку світу

11.01.14 16:00 0 946
В Рупольдингу відбулась чоловіча естафетна гонка в рамках п’ятого етапу Кубка світу. Збірна України, в складі якої виступав тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний, посіла 11-те місце. Як повідомляє офіційний Інтернет-сайт Федерації біатлону України, Дмитрові доручили бути стартером естафети, і з поставленим завданням він впорався: якщо в стрільбі, як стверджують фахівці, у нього є ще серйозне поле для поліпшення, то швидкістю наш молодий спортсмен порадував.

Особливо вразило останнє коло Підручного – після стійки він не просто піднявся з 16-го місця на 9-е, але навіть відіграв час у найбільш швидкого біатлоніста першого етапу – латиша Андрія Расторгуєвса. На передачі естафети Діма програв лише 23 секунди групі лідерів, за винятком тієї ж Латвії, яка згодом прогнозовано відкотилась назад.

Як повідомив, аналізуючи виступ тернопільського спортсмена, президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак у своєму коментарі Олександру Мащенку в ефірі телеканалу Xsport: «Я б сказав, що гонкою задоволений, тому що ми, нарешті, знайшли стартера для нашої естафети. Ми навіть не сподівалися, що молодий Дмитро Підручний може так добре почувати себе на першому етапі. І я думаю, що якщо він стрілятиме ще краще, як він може, тоді у нього взагалі може вийти дуже хороший етап».

Щодо переможців гонки, то перше місце здобула команда Росії, на другому місці Німеччина, на третьому – Росія.

10 січня в Рупольдингу п’ятий етап Кубка світу продовжиться індивідуальною гонкою у жінок. В нашій команді на старт вийдуть п’ять учасниць. Олена Підгрушна заявлена в останню, групу, але як повідомив Володимир Бринзак, вона не стартуватиме.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Державного бюджету ...

КОМЕНТАРІ