На Тернопіллі внаслідок зіткнення іномарок постраждала сім'я

На Тернопіллі внаслідок зіткнення іномарок постраждала сім'я

11.01.14 11:47 0 832
В один зі святкових днів на виїзді із села Байківці Тернопільського району трапилася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала подружня пара та їх півторарічний син.

ДТП сталася в пообідню пору на перехресті дороги Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. Наразі відомо, що водій автомобіля «Мітсубісі Л200», рухаючись у напрямку Тернополя, не впорався із керуванням і допустив зіткнення з автівкою «Фольксваген поло», яка їхала тією ж смугою. Водій останнього транспортного засобу саме зупинився для здійснення повороту, коли відчув сильний удар ззаду.

Внаслідок аварії водій та два пасажири «Фольксвагена» отримали травми різної тяжкості. Наймолодшого постраждалого, півторарічного хлопчика, госпіталізували зі струсом головного мозку та закритим переломом стегна у дитячу обласну лікарню.

Співробітники ДАІ закликають усіх учасників руху бути надзвичайно уважними на дорозі. Особливо водіям слід пильнувати під час виконання обгонів чи поворотів. Адже в умовах короткого світлового дня і обмеженої видимості не завжди можна заздалегідь помітити перешкоду на дорозі.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ