Жителі одного із сіл на Житомирщині скаржаться на невідомих, які раптово зчинили галас у їхньому населеному пункті

Жителі одного із сіл на Житомирщині скаржаться на невідомих, які раптово зчинили галас у їхньому населеному пункті

11.01.14 09:59 0 846
10 січня близько 50 людей з так званого «Автомайдану» автомобілями заїхали до одного з сіл Попільнянського району Житомирщини, де роз’їжджаючи вулицями, розповсюджували листівки. Незнайомці неабияк налякали мешканців села. З наріканнями на їх дії люди звернулися до міліції.

«Невідомі особи прибули до населеного пункту на значній кількості автомобілів із символікою євромайдану, роз’їжджають сільськими вулицями та використовують звукові сигнали» - таке повідомлення надійшло телефоном до чергової чатини Попільнянського райвідділу міліції.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група для з’ясування усіх обставин. На місці події правоохоронці зафіксували 17 автомобілів та близько 50 осіб, що розповсюджували та розклеювали на стовпах електроопор листівки, після чого виїхали за межі населеного пункту.

Наразі правоохоронці встановили, що усі автомобілі, на яких до села прибули незнайомці, з київського регіону, одна з Житомирської області. Семеро осіб, що у них перебували, вже встановлено. Триває подальша перевірка усіх обставин.

УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Правоохоронці вкотре ...

КОМЕНТАРІ