На Хмельниччині 115 об'єктів обладнано системами «Терміновий виклик міліції»

На Хмельниччині 115 об'єктів обладнано системами «Терміновий виклик міліції»

11.01.14 15:22 0 934
Кнопки термінового виклику міліції Державна служба охорони почала встановлювати ще у 2012 році. Вони розміщенні переважно в місцях масового скупчення людей — супермаркетах, кафе, аптеках, магазинах та автозаправках. Ці установи, як правило, працюють цілодобово, і у них може виникнути необхідність швидко викликати наряди міліції.

Тривожна кнопка, підключена до пунктів централізованого спостереження УДСО, надає громадянам можливість швидко викликати міліцію. На місце виклику наряд ДСО прибуває за 2-3 хвилини. За такий короткий проміжок часу правопорушникам рідко вдається втекти, тому більшість злочинів розкриваються відразу. Прибувши на місце спрацювання, держохоронці вживають всіх заходів для затримання правопорушника і подальшої його передачі до райвідділу міліції.

Наразі у Хмельницькому встановлено 80 кнопок термінового виклику міліції, а загалом по області — 115. Знайти цю тривожну кнопку можна за спеціальним вказівником — наклейкою з надписом «Терміновий виклик міліції». На наклейках також вказано номери телефонів Всеукраїнської інформаційної лінії Держслужби охорони. За необхідності за цими телефонами можна отримати консультацію щодо будь-яких питань, пов'язаних із охороною об'єктів.

До створення централізованої системи швидкого виклику міліції залучили підприємців, керівників установ та організацій, які підтримали такий профілактичний захід боротьби зі злочинністю. Кнопка термінового виклику міліції дозволяє зберегти своє майно чи невеличке підприємство від протиправних посягань, та й допомагає мешканцям міста не стати жертвою злочинних проявів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: У Молдові порушили справу ...

КОМЕНТАРІ