Перша Міжнародна відкрита Афіша «ПроАртІнфо»

Перша Міжнародна відкрита Афіша «ПроАртІнфо»

12.01.14 01:37 0 2167
У рамках програми розвитку мережевого культурологічного простору стартував новий інтернет проект заходів у сфері культури і мистецтва (Первая Международная Открытая Афиша ПроАртИнфо). Автори и розробник цього ресурсу пропонуютьу вільному режімі розміщуваті на сторінках ресурсу інформацію про виставки, концертах, творчих зустрічах и т.д.

Основна мета цього проекту, надати користувачам інтернет найбільш повну інформацію про події у світі культури і мистецтва, в тому числі в регіонах нашої країни і російськомовного зарубіжжя (наших співвітчизників).

Вся інформація, розміщена на сайті Афіші "ПроАртІнфо" автоматично перенаправляється на основні популярні соціальні мережі, новинні стрічки порталу та офіційні прес-релізи афіші. Це значно розширює коло осіб, які отримують інформацію про події у світі культури і мистецтва. Дані властивості афіші, дозволяють творчим суб'єктам отримувати додаткову аудиторію і популяризувати свою діяльність. Що примітно, абсолютно безкоштовно.

Афіша «ПроАртІнфо» пропонуємо організаціям та установам, регіональним і самодіяльним творчим колективам створювати на афіші власні акаунти і розміщувати інформацію про акції, творчих зустрічах, презентаціях та інших заходах.

Користуватися афішею "ПроАртІнфо" легко, достатньо зареєструватися шляхом введення в відповідну форму імені користувача та e-mail.

Після цієї нескладної реєстрації користувачеві будуть доступні основні функції цього матеріалу: розміщення інформаційних оголошень про виставках, творчих зустрічах, конференціях, прем'єрах і т.д.; публікація коментарів і відгуків на ці заходи; форма внутрішньої особистої зв'язку для спілкування; завантаження ілюстрацій і прямих посилань на сайти до заходів; зручна пошукова форма для користувачів.

Основне завдання Проекту - Перша Міжнародна Відкрита афіша заходів в галузі культури та мистецтва «ПроАртІнфо» - це створення єдиного культурологічного російськомовного простору, популяризація творчості та мистецтва, інформування користувачів про події в галузі мистецтва країни і наших співвітчизників за кордоном, а так само створення передумов до культурному обміну між регіонами, громадськими організаціями як в Росії, так і за кордоном.

Більш докладно, про цілі і завдання Проекту можна прочитати, в Концепції створення міжнародного інформаційного інтернет ресурсу про заходи в галузі мистецтва і культури (Афіша «ПроАртІнфо»)


Джерело: http://proartinfo.ru/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Бельгійські вчені відкрили ...

КОМЕНТАРІ