В Закарпатській області визначено переможців конкурсів “Червене вино” та “Вертеп-2014″

В Закарпатській області визначено переможців конкурсів “Червене вино” та “Вертеп-2014″

12.01.14 10:51 0 806
9 січня в м. Тячів проходили традиційні фестиваль-конкурс «Червене вино» та огляд-конкурс «Вертеп – 2014».

Рішенням поважного незалежного журі найкращим виноробом стала Ірина Роман з Руського Поля, почесне друге місце розділили Поліна Пастернак з Бедевлі, Надія Орсаг з Чумалева та представники Краснянського історико-краєзнавчого музею, а на третьому місці опинились Олена Бенца з Кричева, Наталія Решетар з Біловарців та Марія Фіцай з Ганичів.

Найбільш цікаво та оригінально втілили на малюнках своє бачення Різдва Христового та здобули перемогу в номінації «Різдвяний Малюнок» учні Углянської ДШМ, друге місце розділили учні Буштинської та Нересницької ДШМ і почесне третє місце посіли учні з Дубового та Тячева.

Третє місце в номінації «Колядницька група» розділили колективи з Новобарова, Дубового та Тернова, Нересницька група, колядники з Тисолова та камерний хор викладачів Тересвянської ДШМ посіли друге місце, а найкращим у даній номінації став виступ церковного камерного хору з Руського Поля.

Школярі Буштинської ДШМ виявились найкращими та впевнено здобули перемогу в номінації «Вертеп», представники з Ганичів та Дубового опинились на другій сходинці та третє місце у даній номінації розділили учасники Бедевлянської та Дубівської ДШМ.

Повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

«Карпатський об’єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: “Коляди в старому ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ