Чарівна казка у центрі Чернівців триватиме до 20 січня

Чарівна казка у центрі Чернівців триватиме до 20 січня

12.01.14 19:50 0 1169
Щодня тисячі дітлахів та дорослих поринають у неймовірну чарівну атмосферу Різдвяного містечка, розташованому на Соборній площі Чернівців. Ця казка стала можливою завдяки сприянню Фонду Дмитра Фірташа, який вже другий рік поспіль радує чернівчан та гостей міста новорічними розвагами.

Над площею височіє красуня-ялинка, яку цього року прикрашала дизайнер Наталія Бордіян. Найбільше відвідувачів площі вражають гірлянди та святкова ілюмінація. Епіцентром святкового настрою є Палац Діда Мороза. Щодня його відвідує близько тисячі дітлахів.

Перед входом до Палацу розташований казковий тонель. Якщо пройтися по ньому і загадати бажання, то воно обов’язково здійсниться. Поруч – інсталяція у вигляді білого дерева з червоними іграшками, біля якої постійно фотографуються люди.

Потрапивши до палацу, діти розповідають Діду Морозу віршик, або співають пісеньку. А за це отримують новорічний подарунок: солодкий пряник та святкову листівку. Чарівні ельфи малюють на щічках дітей ялиночки чи сніжинки. Маленькі відвідувачі палацу дарують Діду Морозу свої малюнки, з яких у палаці вже навіть облаштували галерею.

На Різдво у палаці встановили чудовий вертеп, який розповідає біблійну історію народження Христа.

Поспілкувавшись із Дідом Морозом, дітлахи поспішають на безкоштовну ковзанку. Щодня тут на ковзанах катаються близько 700 дітей.

Опановувати навики фігуристів маленьким чернівчанам допомагають професійні тренери.

На площі також можна безкоштовно покататися на поні. Ця розвага теж до вподоби маленьким відвідувачам Різдвяного містечка. Окрім Діда Мороза, ельфів та кумедних маленьких коників дітей та дорослих біля ялинки розважають великі ляльки. Вінні-Пух, Лунтик, ведмідь із популярного мультсеріалу «Маша і ведмідь» охоче фотографуються з усіма бажаючими.

На повну потужність працює різдвяний ярмарок. На Соборній площі є будиночки, де можна скоштувати солодку вату, смачні млинці з різними начинками, печену картоплю та інші смаколики. А також придбати пам’ятні новорічні сувеніри.

«Мені дуже приємно, що наше різдвяне містечко приваблює десятки тисяч туристів, – зазначає секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – З часу відкриття містечка на Соборній площі побували гості з Донецька, Києва, Львова, Рівного, Сумів, Луцька та багатьох інших міст України. Також не оминули наше свято туристи з інших країн: Італії, Португалії, США, Канади, Греції, тощо. Від імені всіх чернівчан хочу подякувати Дмитру Фірташу за те, що його благодійний фонд уже другий рік поспіль влаштовує такий чудовий подарунок і дітям і дорослим на період новорічно-різдвяних свят».

По матеріалам: http://www.tyt-skazki.ru/photo.

Різдвяне містечко запрошує всіх поринути в атмосферу казки щодня з 11:00 до 20:00 до 20 січня.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі керівництву ...

КОМЕНТАРІ