Різдвяна екскурсія на Хмельницьку АЕС

Різдвяна екскурсія на Хмельницьку АЕС

12.01.14 16:12 0 736
Незвичайні екскурсанти відвідали нещодавно інформаційний центр Хмельницької АЕС. Адже розпочали вони свій візит із колядок. Дитячий хоровий колектив під керівництвом викладача Нетішинської музичної школи Наталії Горбової вирішив цьогоріч привітати з Різдвяними святами працівників атомної станції. Юні вокалісти виконали низку колядок та продемонстрували справжнє музично-театралізоване дійство.

Разом із вітанням, в інформаційному центрі ВП ХАЕС, діти мали нагоду побачити на макетах основні об’єкти атомної станції. Із цікавістю молоді таланти спостерігали за принципом роботи реакторної установки та розглядали макет промислового майданчика ХАЕС, на якому зображені майбутні 3-й та 4-й енергоблоки.

Захопила юних митців і виставка художніх робіт, які демонструються у виставковій залі інформаційного центру, та були представлені на конкурс «Атомна енергетика і ми» минулого року.

На майбутнє учні дитячої школи мистецтв міста – супутника ХАЕС планують побувати і безпосередньо на самій атомній станції, щоб розширити свій світогляд та знання про містоутворююче підприємство, місце роботи своїх батьків.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ