У Волинській області на екскурсії із правоохоронцями в музеї побували маневицькі школярі

У Волинській області на екскурсії із правоохоронцями в музеї побували маневицькі школярі

12.01.14 18:05 0 733
Візит у краєзнавчий музей, цікаві розповіді з історії рідного краю – таку програму підготували підліткам, котрі опинилися в полі зору правоохоронців.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Маневицького РВ УМВС України у Волинській області спільно із працівниками кримінальної виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби в області, центру соціальних служб та служби у справах дітей Маневицького району провели профілактичний захід для дітей, котрі перебувають на міліцейських обліках.

Цього разу правоохоронці організували підліткам екскурсію у Маневицький краєзнавчий музей. Тож чотирнадцять школярів отримали можливість почути цікаву розповідь про рідний край, природу Полісся, визначних людей Волині. Окрім того, працівники музею показали підліткам стародавні предмети побуту волинян.

– Хто не знає своєї історії, той не має майбутнього, – наголосила старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Маневицького РВ УМВС України у Волинській області Юлія Очача. – А тому кожен школяр повинен цікавитися минувшиною рідного краю та звичаями наших предків.

Лідія САХАРУК,

Маневицький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Мешканці США масово ...

КОМЕНТАРІ