У Львівській області у Стрию від рук 19-річної онуки потерпів 76-річний дідусь

У Львівській області у Стрию від рук 19-річної онуки потерпів 76-річний дідусь

12.01.14 08:19 0 843
На схилі літ, 76-річний мешканець Стрия не дочекався від 19-річної онуки ні допомоги, ані доброго слова. Натомість дівчина заподіяла дідусеві тілесні ушкодження за те, що він зробив їй зауваження щодо її поведінки. Як виявилося, це не єдине кримінальне правопорушення, за яке молодій жінці доведеться нести відповідальність перед Законом.

Наприкінці грудня в Стрийський міський відділ міліції зі заявою про побиття звернувся 76-річний стриянин. Літній чоловік, ледь стримуючи сльози, розповів про свою біду, яка в старості спіткала його у власній домівці - тілесні ушкодження йому заподіяла онука.

Зі слів пенсіонера, дівчина повернулася додому під ранок та, підігріта алкоголем, стала кричати, стукати у двері. Так вона вела себе вже не вперше. Не витримавши такої зухвалої поведінки, він зробив онуці зауваження, адже у будинку в той час спала її хвора мати. Натомість розлючена молодиця схопила граблі та стала бити ними літнього чоловіка куди попало. У результаті заподіяла дідусеві легкі тілесні ушкодження.

«У біографії молодої дівчини вже є судимість за скоєння корисливих злочинів. Незабаром їй знову доведеться постати перед судом та нести кримінальну відповідальність за скоєння низки правопорушень»,- розповів перший заступник начальника Стрийського міськвідділу міліції Остап Попович. - «Напередодні цієї події дівчина пограбувала 16-річного студента, у якого відкрито викрала 600 гривень. Окрім цього, на рахунку зловмисниці ще й крадіжка мобільного телефону. Від її рук потерпіла 55-річна жінка, у якої вона поцупила мобільний телефон вартістю 650 гривень».

Відомості про вчинені кримінальні правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі 19-річній стриянці повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 186 (грабіж), частиною 2 статті 185 (крадіжка) та частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Досудове розслідування триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Львівщина: «Фаховість і ...

КОМЕНТАРІ