У Львові відбувся гала-концерт переможців фестивалю дитячої творчості «Різдвяні канікули»

У Львові відбувся гала-концерт переможців фестивалю дитячої творчості «Різдвяні канікули»

12.01.14 08:39 0 943
10 січня у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини за підтримки департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбувся гала-концерт та нагородження переможців XXI обласного фестивалю-конкурсу для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули».

Цьогоріч у фестивалі взяли участь близько 200 мистецьких колективів м. Львова та області, а також з Кіровограда, Одеської, Луганської та Полтавської областей.

Оцінювали артистів у таких номінаціях: вокально-хореографічні, фольклорні колективи і вертепи; вокальні ансамблі, троїсті музики та солісти у жанрі народної музики; колективи народного танцю; колективи та окремі виконавці сучасного напрямку танцювального мистецтва; вокальні ансамблі та солісти з різних напрямків сучасної музики; читці, вокальні ансамблі, індивідуальні виконавці у жанрі класичної музики.

Як зазначають організатори, фестиваль «Різдвяні канікули» вже став традиційним. Метою фестивалю є відтворення традицій новорічно-різдвяних свят. Засновником і директором фестивалю «Різдвяні канікули» є художній керівник Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, Відмінник освіти України Ярослав Биткалюк.

«Фестиваль «Різдвяні канікули» залишає у серцях всіх присутніх приємні святкові відчуття, які щороку несе для нас Різдво – радість, добро, співпереживання, надію і любов. І якою б не була погода за вікном, ці відчуття ще довго зігріватимуть і даватимуть сили для творення краси та добра, аж до наступної зустрічі на Погулянці», – зазначила начальник управління середньої, дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту Світлана Книшик.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ