У Волинській області медикам, які надають первинну меддопомогу, нараховуються надбавки за обсяг та якість виконаної роботи

У Волинській області медикам, які надають первинну меддопомогу, нараховуються надбавки за обсяг та якість виконаної роботи

12.01.14 14:59 0 740
Починаючи з 2012 року, медичним працівникам, які надають первинну медичну допомогу, у пілотних регіонах нараховуються стимулюючі надбавки за обсяг та якість виконаної роботи. Про це повідомив начальник управління реформ медичної допомоги Костянтин Надутий під час брифінгу в МОЗ України.

«Завдяки цьому їх заробітна плата за підсумками 2012 -2013 років збільшилась в середньому на 50-60 відсотків у порівнянні з 2011 роком», – наголосив він, додавши, що вперше у історії країни кількість сімейних лікарів, які працюють у закладах охорони здоров’я первинної ланки, склала понад 10 тисяч осіб».

Костянтин Надутий також зазначив, що Урядом прийнята постанова щодо підвищення рівня оплати праці молодим спеціалістам, які залучені до роботи в селах і селищах. «Це дозволить підняти престиж праці медика, який буде за державним направленням працювати у сільській місцевості», – підкреслив начальник Управління реформ медичної допомоги.

Прес-служба Міністерства охорони здоров’я
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ