Львівська "Свобода" вимагає від міськради та забудовника врегулювати спірні питання з мешканцями вул. Озаркевича

Львівська "Свобода" вимагає від міськради та забудовника врегулювати спірні питання з мешканцями вул. Озаркевича

12.01.14 15:20 0 810
Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді вимагає від виконавчих органів міської ради та ТзОВ "Розвиток нерухомості" врегулювати спірні питання з мешканцями вул. Озаркевича. Про це 11 січня 2014 року під час зустрічі з громадою повідомив заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

За словами депутата, до нього звернулися мешканці вул. Озаркевича та представники громадськості з проханням надати юридичну підтримку у випадку ймовірного переслідування правоохоронцями представників громади, які протестували проти початку будівельних робіт. Відтак Любомир Мельничук та депутати Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Йосиф Ситник та Андрій Холявка прибули на зустріч із людьми.

"Ми обговорили суть конфлікту з громадою. Зі слів мешканців вул. Озаркевича, вони підозрюють, що забудовник вийшов за межі ділянки, яка передана в оренду, окрім того, люди обурені фактом нарахування квартирної плати за прибудинкову територію, яка віддана в користування ТзОВ "Розвиток нерухомості". Під час обговорення проблемних питань ми разом із членом Українського товариства охорони пам'яток історії та культури Василем Петриком та громадою дійшли згоди про проведення в понеділок робочої зустрічі із фахівцями та мешканцями вулиці. На зустріч ми обов'язково запросимо міського голову Львова А.Садового, адже розв'язання проблемних питань перебуває в межах його компетенції", – зазначив Любомир Мельничук.

Нагадаємо, що 30 травня 2013 року сесія Львівської міської ради своєю ухвалою передала земельну ділянку за адресою вул. Озаркевича 4а в оренду ТзОВ "Розвиток нерухомості" у відповідь на звернення курії Львівської архиєпархії УГКЦ. У червні ухвалу підписав міський голова Львова Андрій Садовий.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Хмельниччина: у ...

КОМЕНТАРІ