У Львівській області правоохоронці Стрийщини припинили злочинну діяльність неповнолітнього вимагача

У Львівській області правоохоронці Стрийщини припинили злочинну діяльність неповнолітнього вимагача

12.01.14 13:45 0 726
У Стрию правоохоронці припинили злочинну діяльність 16-річного зловмисника, котрий упродовж двох місяців залякував місцевого мешканця та вимагав у нього гроші.

Днями у Стрийський міський відділ звернувся 18-річний стриянин. Молодий чоловік повідомив, що йому погрожують фізичною розправою і вимагають гроші.

У результаті вжитих співробітниками сектору карного розшуку та слідчого відділу Стрийського міськвідділу міліції заходів, злочинну діяльність зловмисника було припинено. Ним виявився 16-річний місцевий мешканець, який вже мав неприємності з законом.

«Упродовж грудня-січня неповнолітній погрожував застосуванням насильства як щодо самого потерпілого, так і щодо близьких йому людей. Заляканий хлопець передав зловмиснику грошові кошти в сумі більше 5 тисяч гривень. Ці гроші зловмисник витрачав на власні потреби, за чужий рахунок дозволяв собі жити «на широку ногу», - повідомив головний міліціонер Стрийщини підполковник міліції Василь Кулик.

Відомості про дане кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 статті 189 КК України (Вимагання). Вчинене правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Воротар "Шахтаря" може ...
Наступна новина: Любительок легкої наживи ...

КОМЕНТАРІ